Hej på er alla! 😄
 
Det var ett tag sen jag uppdaterade. Främst beror det på att det redan är så mycket skrivande med C-uppsatsen, så att jag inte alltid orkar skriva något mer. Dessutom försvinner all min kreativitet när jag har suttit och skrivit den. I dag är det söndag och jag tog helt ledigt från C-uppsatsen, men jag är väldigt trött och seg idag.  
 
Nu till ämnet. Har du sett en av Försvarsmaktens reklamfilmer där ett antal vitklädda studenter springer ut? Jag var med i den. Man ser mina ben när jag går på ett ställe och sedan ser man mig i typ en sekund när jag springer ut. Här kommer reklamfilmen. Kolla om du kan hitta mig 😃. Om du inte hittar mig finns svaret nedanför videon. 
 
 
Jag finns med på typ sek. 27 - 28.  Dagen när vi spelade in var betydligt längre än 30 sekunder 😅😆. För att få ett sådant klipp på ca 15 sekunder egentligen, då vi spelade in endast det som sker med studenterna, spelade vi in i ca 6 timmar. Vi spelade in i sommarkläder när det typ var oktober. Jag frös, men jag fryser lätt ändå. Fast ju mer man sprang ner för de där trapporna desto varmare blev man 😄 Jag har en bild som jag tog på mig själv när jag kom hem. 
 
 
C-uppsatsen gör mig så trött att jag sover mellan 10 - 13 timmar om ingen väcker mig. Imorgon kommer min väckarklocka att ringa runt 5 och jag och min skrivpartner ska träffa vår handledare och sedan sitta och skriva en hel dag 😣. Jag längtar så mycket tills uppsatsen är inlämnad. 
 
Trevlig kväll på er! 💖
 
 
Vardag, filminspelning, försvarsmakten, inspelning, livet, modell, reklaminspelning, skådespelare, skådespelerska, statist, studenter, vardagligt,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej