Hej på er denna vackra, soliga söndag. 
 
Jag sitter som vanligt och jobbar, men lite sol och bad blev det igår. Jag har jobbat på LSS-boendet från 12 idag till kl. 7 på morgonen imorgon. Därefter har jag en timme på mig att ta mig till mitt riktiga jobb som är från ca 8:00 till 16:30. 
 
Jag kom på en idé idag. Idéen är att skapa ett Instagram-konto där jag skulle kunna motivera och inspirera er mycket oftare än det sker på bloggen. Jag tänkte mig ett schema för veckan.Varje dag står för ett tema. Så här utformade jag schemat:
 
Måndag: Positiv Måndag. Positiva bilder, positiva affirmationer samt motivation för den kommande veckan. 
 
Tisdag: Bossbabe tisdag: ett snack om ekonomi, personlig utveckling, jobb, studier etc. 
 
Onsdag: Sikta-mot-dina-mål-onsdagen. Under denna dag fokuserar vi på målsättning, hur man överkommer motstånd när man försöker nå ett mål, samt blickar tillbaka på vilka mål som har nåtts och hur långt vi har kommit i att nå de nya. 
 
Torsdag: Aesthetic-torsdagen. Jag älskar fotografier i Tumblr eller Pintereststilen. Jag känner att det hade inte varit jag om jag inte publicerade bilder med ett tema eller aesthetic. Det ska helt enkelt handla om något vackert, konstnärligt etc. 
 
Fredag: Inspirationsfredag: inspiration i olika former för att hålla motivationen och inspirationen uppe även när helgen kommer. 
 
Lördag: Annat. Lördag är en tid för spontanitet. Jag gillar inte att planera något under helgen (om inte det är någon resa eller något annat som borde planeras in), därför lämnar jag lördagen öppen för spontanitet. Jag kanske ska kalla det för Den Spontana Lördagen
 
Söndag: Återhämtningssöndag. Jag delar med mig olika sätt som man kan återhämta sig både under veckan, slutet på veckan, på helgen, men även i början på veckan. 
 
Gå in och följ för att varje dag få en stor dos av inspiration, motivation idéer etc. Och för att in te missa när ett nytt bloginlägg kommer Nedanför hittar ni länken till det nya kontot: 
 
 
 
blogg, inspiration, motivation, schema, sociala medier, socionomdagboken, teman,